12 gode grunde til at vælge BioKube

Spar penge og oprethold uændret din livsførelse
Med dit eget minirenseanlæg fra BioKube kan du rense dit spildevand selv billigere end kommunen og andre renseløsninger såsom nedsivning, pileanlæg og beplantet filteranlæg.
Det giver dig kontante besparelser, der kan mærkes. Og du skal ikke ændre din livsførelse, se BioKubes brugerhåndbog og gode råd.

BioKube renseanlæg er de billigste i anskaffelse og etablering.
Se BioKubes prislister for Standard anlæg med selvstændig bundfældningstank eller Beton anlæg med integreret bundfældningstank eller Kombi anlæg i plastik med integreret bundfældningstank.
De mange modeller giver dig mulighed for at vælge hvad er er bedst og billigst netop i din situation.

Minirenseanlæg i Beton eller Plastik? – Kombi anlæg eller selvstændig bundfældningstank?
BioKube tilbyder traditionelle renseanlæg i plastik eller kørefaste anlæg i beton hvis du vil placere anlægget i indkørslen
BioKube tilbyder traditionelle anlæg med selvstændig bundfældningstank eller Kombi anlæg med integreret bundfældningstank; så skal du kun grave et hul.

Family Match Technology (C)
Med BioKubes Family Match Technology kan du få et minirenseanlæg, der matcher din families størrelse, vaner og forbrugsmønster. Det reducerer markant strømforbruget.
Teknikken bag Family Match er, at BioKubes avancerede kontrolenhed kan stilles, så luftblæserne kører i ON / OFF. Det reducerer strømforbruget fra 400 KWh til 350 kWh. Family Match fra BioKube.

20 års garanti på renseprocessen
BioKube giver dig 20 års garanti for, at dit minirenseanlæg renser bedre end lovens forskrifter. Den garanti kan ingen gøre os efter. Se garantibevis.
Tænk på, at hvis dit renseanlæg ikke opfylder kommunens krav, er det dig, der skal løse problemet, hvis der ikke er proces-garanti.

Rensekvalitet i verdensklasse
En BioKube renser dit spildevand til topkarakterer og sikrer dig, at alle lovens strengeste rensekrav bliver overholdt. BioKube offentliggør, som den eneste producent af renseløsninger, alle renseresultater. Se BioKubes renseresultater her.

Lavt strømforbrug
En BioKube har markedets laveste strømforbrug, 400 kWh målt og certificeret af uafhængigt internationalt test laboratorium. Det er kontante besparelser, der kan mærkes på din elregning.
Med Family Match ned til 350 kWh.

Nem og billig installation
En BioKube i plastik har markedets letteste og mest håndtérbare design. Det betyder let, hurtig og ikke mindst billig installationsarbejde til mindst mulig gene for din haves planter og buske.
En BioKube i beton kan du let placere i indkørslen hvis du ikke har plads andre steder.

Solid Serviceaftale
Med BioKubes serviceaftale får du service af høj kvalitet, udført af BioKubes egne kompetente serviceteknikere. Vores 4 serviceteknikere har deres faste serviceområde og de kører ud hjemmefra. Din garanti for høj og specialiseret faglighed. Se her BioKubes serviceaftale.

24 timers alarmtelefon
Skulle der mod forventning opstå et problem med din BioKube, står vi klar til at hjælpe ved alarmtelefonerne i alle døgnets 24 timer 7 dage om ugen. Er det nødvendigt, sender vi en tekniker ud med det samme.
Se her om alarmer.

Velegnet til sommerhuse
BioKube er yderst velegnet til sommerhuse, da det fungerer hele året rundt, også selvom du ikke beboer sommerhuset i lange perioder.
At BioKube er velegnet til sommerhuse, skyldes vores patenterede teknologi med returskyl af renset spildevand til bundfældningstanken, Se her om sommerhuse.

Husejere vælger BioKube minirenseanlæg fordi BioKube minirens er billigst i anskaffelse, installation og drift

Over 5.000 husejere i Danmark tager ikke fejl
Der er installeret 4.100 BioKube renseanlæg i Danmark. Heraf er 260 anlæg til 2 huse og 130 anlæg er landsby-anlæg til 5 -15 huse sammen.
Det vil næsten altid være billigere at etablere et renseanlæg sammen med dine naboer, hvis husene ligger tæt sammen. Det er billigere både i installation og i drift. Se hvor der er BioKuber i Danmark.

03-01-2021 – PT