10 gode grunde til at vælge BioKube

Spar penge og oprethold uændret din livsførelse.
Med dit eget minirenseanlæg fra BioKube kan du rense dit spildevand selv billigere end kommunen og andre renseløsninger såsom nedsivning, pileanlæg og beplantet filteranlæg. Se BioKubes prisliste her
Det giver dig kontante besparelser, der kan mærkes. Og du skal ikke ændre din livsførelse, se BioKubes brugerhåndbog og gode råd.

Family Match Technology (C)
Med BioKubes Family Match Technology kan du få et minirenseanlæg, der matcher din families størrelse, vaner og forbrugsmønster. Det reducerer markant strømforbruget.
Teknikken bag FamilyMatch er, at BioKubes avancerede kontrolenhed kan stilles så luftblæserne kører i ON / OFF. Det reducerer strømforbruget fra 400 KWh til 350 kWh. FamilyMatch fra BioKube.

20 års garanti på renseprocessen
BioKube giver dig 20 års garanti for at dit minirenseanlæg renser bedre end lovens forskrifter. Den garanti kan ingen gøre os efter. Se garantibevis.
Tænk på, at hvis dit renseanlæg ikke opfylder kommunens krav er det dig der skal løse problemet hvis der ikke er garanti.

Rensekvalitet i verdensklasse
En BioKube renser dit spildevand til topkarakterer og sikrer dig, at alle lovens strengeste rensekrav bliver overholdt. BioKube offentliggør som den eneste producent af renseløsninger alle renseresultater. Se BioKubes renseresultater her.

Lavt strømforbrug
En BioKube har markedets laveste strømforbrug, 400 kWh målt og certificeret af uafhængige international test laboratorium. Det er kontante besparelser, der kan mærkes på din elregning.
Med Family Match ned til 350 kWh.

Nem og billig installation
En BioKube har markedets letteste og mest håndtérbare design. Det betyder let, hurtig og ikke mindst billig installationsarbejde til mindst mulig gene for din haves planter og buske.
En BioKube kan sættes over alt på grunden og der skal ikke bruges tunge køreplader eller specielle tunge maskiner.

Solid Serviceaftale
Med BioKubes serviceaftale får du service af høj kvalitet, udført af BioKubes egne kompetente serviceteknikere. Vores 4 serviceteknikkere har deres faste serviceområde og de kører ud hjemmefra. Din garanti for høj og specialiseret faglighed. Serviceaftale 2016.

24 timers alarmtelefon
Skulle der mod forventning opstå et problem med din BioKube, står vi klar til at hjælpe ved alarmtelefonerne i alle døgnets 24 timer 7 dage om ugen. Er det nødvendigt, sender vi en teknikker ud med det samme.
Se her om alarmer.

Velegnet til sommerhuse
BioKubes er meget velegnet til sommerhuse, da det fungerer hele året rundt, også selvom du ikke beboer sommerhuset i lange perioder.
At BioKube er velegnet til sommerhuse skyldes vores patenterede teknologi med returskyld af renset spildevand til bundfældningstanken, Se her om sommerhuse.

Husejere vælger BioKube minirenseanlæg fordi BioKube minirens er billigst i anskaffelse, installation og drift

Over 4.000 kunder i Danmark tager ikke fejl
Der er installeret 3.100 BioKube renseanlæg i Danmark. Heraf er 260 anlæg til 2 huse og 130 anlæg er landsby-anlæg til 5 -15 huse sammen.
Det vil næsten altid være billigere at etablere et rensean-læg sammen med dine naboer hvis husene ligger tæt sammen. Det er billigere både i installation og i drift. Se hvor der er BioKuber i Danmark.