BioKube Fordele

Prøv vores produkt generator og find dit perfekte match!

Et renseanlæg fra BioKube renser vandet på samme biologiske måde som den naturlige process der sker i en rindende bæk. De naturlige bakterier bliver aktiveret og lever af næringsstofferne i spildevandet, som efterlader spildevandet rent og klar til at blive ført ud i naturen. BioKube har minimalt vedligehold og ingen lugtgener.

“Det er gemt af vejen, jeg hører ikke noget til det, jeg ser ikke noget til det og det er trukket godt ned i jorden, så man ligger slet ikke mærke til det er der.”
                                                               – Jeanne Frederiksen, BioKube kunde

Minirenseanlæg

Biokubes store sortiment gør det muligt at lige den løsning som passer dig og din hustands unikke behov. Alle BioKubes minirenseanlæg er specialdesignet og udviklet til skandinaviske forhold.

Store Renseanlæg

Flere hunstande, forsyninger, landsbyer, fritidsforeninger mm. -BioKube er med hele vejen fra design og planlægning til installation, drift og service. Vælg et dansk produkt med en solid serviceorganisation.

10 fordele med Biokube

Spar penge og fortsæt en god livstil

Med dit helt eget minirenseanlæg fra BioKube kan du rense dit spildevand, selv billigere end kommunen og andre renseløsninger såsom nedsivningsanlæg ,pileanlæg og beplantet filteranlæg. Det giver kontante besparelse der kan mærkes. Du behøver dermed ikke ændre livstil ved køb af et BioKube mini renseanlæg

Minirenseanlæg i beton eller plastik? Kombi anlæg eller selvstændig bundfældningstank?

BioKube tilbyder traditionelle renseanlæg i plastik eller kørefaste anlæg i beton, hvis du vil placere anlægger i indkørslen. BioKube tilbyder traditionelle anlæg med selvstændig bundfældningstank eller kombi anlæg med integreret bundfældningstank; så skal du kun grave et hul.

20 års garanti på renseprocessen

BioKube giver dig 20 års garanti for, at dit minirenseanlæg renser bedre end lovens forskrifter. Den garanti kan ingen gøre os efter. Hvis dit renseanlæg ikke opfylder kommunens krav, er det dig, der skal problemet, men med BioKube serviceaftale har du 20 års garanti.

unik sommerhus certificering

BioKube er yderst velegnet til sommerhuse, da det fungerer hele året rundt, også selvom du ikke beboer sommerhuset i lange perioder. I en BioKube bruger vi patenteret teknologi med returskyl af renset spildevandt til bundfældningstanken.

Rensekvalitet i verdensklasse

En BioKube renser dit spilde til topkarakterer og sikrer dig, at alle lovens strengeste rensekrav bliver overholdt. BioKube offentligøre, som den eneste producent af renseløsninger, alle rense resultater. Se renseresultater her

Lavt strømforbrug

BioKube har markedets laveste strømforbrug på blot 400 kWh/år. Målt og certificeret af uafhængigt interntationalt test laboratorium. Det er kontante besparelser, der kan mærkes på din elregning. Med BioKube Family Match teknologi, kan strømforbruget komme ned til 250 kWh/år.

Nem og billig installation

En BioKube i plastik har markedets letteste og mest håndtérbare design. Det betyder let, hurtig og ikke mindst billig installationsarbejde til mindst mulig gene for din plæne, planter og buske.

Solig og komplet serviceaftale

Med BioKubes serviceaftale får du service af høj kvalitet, udført af BioKubes egne kompetente serviceteknikere. Alle vores serviceteknikere kører ud hjemmefra, og er tildelt hver deres lokal område. Det er din garanti for høj og specialiseret faglighed.

Scroll til toppen

Vi anvender cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies.