Prøv vores produkt generator og find dit perfekte match!

Kontante fordele med BioKube og vejledende priser

20 års garanti på renseprocessen

BioKube giver dig 20 års garanti for, at dit minirenseanlæg renser bedre end lovens forskrifter. Den garanti kan ingen gøre os efter.

Et minirenseanlæg der matcher dit behov

BioKube har anlæg i alle størrelser, der matcher alle rensekrav, også det laveste rensekrav, der hedder O. Det betyder, at du ikke køber et anlæg, der er større, og dermed dyrere, end højest nødvendigt. Med en BioKube kan du altid uden merpris opgradere til P krav hvis kommunen ændrer udledningskravene.

Markedets laveste strømforbrug

En BioKube har markedets laveste strømforbrug. Det er kontante besparelser, der kan mærkes på din elregning. Et 5 PE renseanlæg til en enkeltejendom bruger under 400 kWh og med Family match ned til 250 kWh.

Mindst 40 års levetid

En BioKube har mindst 40 års levetid. Da levetiden er vigtig for den samlede økonomi, er BioKuben lavet af uforgængeligt plast. Andre materialer har kun begrænset levetid ved kontakt med spildevand, og mange såkaldt naturlige anlæg har levetider langt under 20 år.

Spar vandafledningsbidraget

Med en BioKube sparer du det dyre vandafledningsbidrag til den lokale forsyningsvirksomhed, som mange steder er på mere end 50 kr. pr m³.

Stordriftsfordele ved etablering af spildevandslaug

BioKubes anlæg gør det muligt for dig og dine naboer at danne spildevandslaug, og i fællesskab investere i større BioKube-anlæg tilpasset mange familier. Det giver dig mulighed for endnu større kontante besparelser.

Ingen ekstra gebyrer - Opstart er altid gratis med BioKube

Din BioKube leveres fragtfrit (gælder ikke Biokube Venus Kombi og Beton), og opstart af anlæg er inkluderet i dit serviceabonnement. Anlæggets lille volumen betyder, at du ikke kommer til at betale ekstra for bortskaffelse af jord eller etablering af køreplader el. lign.

Minirenseanlæg pris

Se priser for alle BioKube Plastik anlæg

Minirenseanlæg til alles behov. BioKube har anlæg der er tilpasset alle rensekrav og kan indstilles til din husstands behov.

Se priser for BioKube Beton anlæg

Biokube Venus Beton kan placeres i indkørslen, da låget kan bære et tryk op til 5 tons. Anlægget har en integreret bundfældningstank.

Minirenseanlæg pris

Se priser for BioKube Kombi anlæg

BioKube Venus Kombi kombinerer minirenseanlæg og bundfældningstank i en og samme enhed.

Scroll til toppen

Vi anvender cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies.