Prøv vores produkt generator og find dit perfekte match!

BioKube klarer al service på din BioKube

Med Biokube serviceaftale garanterer vi, at dit minirenseanlæg fra BioKube, i 20 år regnet fra installationsdatoen, og så længe der består en gyldig serviceaftale, vil rense ejendommens spildevand bedre, end de krav myndighederne stiller – det kan ingen andre gøres os efter.

BioKube har en fuldt dækkende serviceaftale, hvori der udføres lovpligtige årlige service, samt rapportering af renseresultaterne til kommunens miljømyndighed.
Som en del af serviceaftalen får du også adgang til BioKubes 24 timers serviceorganisation, det vil sige nødtelefon 24/7.

En BioKube kræver et minimum af vedligehold, som vores serviceteknikere klarer på blot et enkelt besøg om året. Du har derudover mulighed for et all inclusive serviceabonnement, som inkluderer reservedele og uventede reparationer på BioKuben.

 

 

Systematisk udskiftning af sliddele.
En af grundene til, at BioKube minirenseanlæg dag ud og dag ind fungerer så godt – og der er så få support tilkald – er, at der i BioKube bruges mekaniske kompo­nenter med høj driftsstabilitet og lang levetid.

En anden grund er, at vores teknikkere udskifter slid­dele som f.eks. membraner i blæsere, når der udføres service. Hvis membraner ikke skiftes, når de er slidte vil blæseren ikke give luft nok til bakterierne, og mulig­vis skal hele blæseren, og ikke kun membranen, ud­skiftes ved tilkaldesupport.

Den forventede levetid på slidedelen, og dermed udskiftningsfrekvensen svarer til den forventede levetid for sliddelen som angivet af fabrikanten af den pågældende komponent.
De forventede levetider er 2 til 3 år på membraner i blæser, 7 år for dykpumpen, og 7 år for fosfordoseringspumpen.

Arbejdet med udskiftningen af sliddelen iht. Biokubes serviceplan er dækket af ser­vice-abonnementet. Slidedelene faktureres efter udskift­ning.

BioKube installationer i Danmark med BioKube ServiceAftale

Scroll til toppen

Vi anvender cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies.