Bliv forhandler for BioKube

Som BioKube forhandler og kloakmester er du BioKubes vigtigste samarbejdspartner.
Som autoriseret kloakmester er du slutbrugerens garanti for at hans renseanlæg er korrekt installeret.
Den garanti hjælper vi dig med at leve op til.

BioKube har et tæt samarbejde med dig som kloakmester
Vi vil fra BioKubes side gøre hvad vi kan, for at samarbejdet med dig som forhandler og kloakmester, bliver så godt og frugtbart som muligt. Derfor står vi også altid klar med svar på spørgsmål og vejledning til installation og idriftsættelse af BioKubes anlæg.
Samtidig er BioKubes anlæg små og kompakte og nemme at anlægge. Anlægsarbejdet foretages på en enkelt arbejdsdag uden brug af store anlægsmaskiner.

BioKube har den bedste kvalitet
BioKube har både minirenseanlæg i plastik og beton, samt med eller uden integreret bundfældningtank. Alle BioKubes minirenseanlæg har installeret pumpebrønd.
Spildevandet pumpes tidsfordelt over hele døgnet ind i anlægget i hvert kvarter. Det giver en jævn og optimal fordeling af næring til biologien over hele døgnet. Herved opnås en optimal renseproces med lavest mulig strømforbrug.

BioKube har den bedste pris
Biokube minirenseanlægs kompakte størrelse sikrer lave installationsomkostninger og lave driftsomkostninger. Anlægget er let at håndtere. De leveres som ”plug and play” og installeres på meget kort tid. Designet sikrer nemt adgang til alle komponenter.
Sammen med den stabile drift er dette med til at holde driftsomkostninger nede. Som kloakmester skal du ikke “efterservicere” et renseanlæg fordi der er problemer hos kunden.

Se alle BioKubes CE-mærkninger, faktablade og installationsvejledninger, ved at klikke her

Læs mere om forskellen ved BioKube og et nedsivningsanlæg.

Ansøg om at blive BioKube forhandler

Scroll til toppen

Vi anvender cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies.