BioKube til Landsbyer, Institutioner, Forsyninger og meget mere.

Større BioKube renseanlæg 100 - 5000 PE

Enkelthed

BioKube har leveret decentrale renseanlæg i mere end 15 år, og kender vigtigheden af enkelthed, simplicitet og servicevenlighed i designet af ethvert renseanlæg. BioKubes løsninger er derfor baseret ud fra princippet om at inkludere så få kritiske og mekaniske komponenter som muligt, for fortløbende at sikre en stabil, uafbrudt drift uden konstant tilstedeværelse af teknikere. Det er BioKubes første prioritet er levere driftssikre transparente løsninger, designet og udviklet til det efterspurgte behov.

Velkendte ”State-of-the-Art” kvalitetskomponenter

BioKube bruger udelukkende ”State-of-the-Art” kvalitetsprodukter, som er nemt tilgængelige på det danske marked og velkendte af danske forsyninger for deres robusthed og driftsafprøvede stabilitet.

BioKubes anlæg er meget fleksible og levere anlæg i alle størrelser. BioKube tilbyder renseanlæg med full-Scada og har årelang erfaring i levering af styring og Scada-programering til den danske spildevands- og forsyningssektor.
BioKube skal lede entreprisen, og vil sørge for gennem faglighed og professionalisme at sikre arbejdsmiljø med fokus på forebyggelse af ulykker og med fokus på de involverede medarbejderes sikkerhed og velfærd.

BioKube tilbyder både anlæggene leveret som bygherrelevereancer, men kan også forestå en decideret totalentreprisen, hvor vi forestår alle faser af spidlevandsprojektet: design, projektering, levering, jordarbejde, installation, opstart og efterfølgende service og drift.

BioKube – et firma med en tilstedeværende serviceorganisation

BioKube har i 15 år drevet en professionel serviceorganisation, der dagligt håndterer serviceforpligtelser på mere end 4.300 anlæg i Danmark. Serviceorganisationen har som en fasttømret del, døgnbemandet beredskab i form af en alarmtelefon, der altid bæres af mindst 2 medarbejder fra henholdsvis ledelsesgruppen og Ingeniørafdelingen. BioKube har hovedkontor på Sjælland, men har service teknikere bosat i alle store dele af Danmark. BioKube har samarbejde med mere end 1.500 kloakmestre. Derfor ser BioKube sig stærkt rustet til at reagere på alarmer eller andet.

BioKube Jupiter-systemerne leveres som “plug & play” og klar til installation i form af præfabrikerede moduler.

Enhederne kan installeres direkte i jorden eller monteres over jorden i en bygning af f.eks. beton eller tilsvarende.

Er du interesseret?
Tøv ikke med at kontake os

Scroll til toppen

Vi anvender cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies.