Venus Kombi

Biokube Venus Kombi bygger på samme succesrige teknik som Biokubes Venus 1850. Det betyder at du får et pålideligt, lydsvagt minirenseanlæg uden luftproblemer. Anlægget har et lavt indløb og et højt udløb, hvilket giver stor fleksibilitet i valg af placering og udgravning.
Med Venus Kombi behøver du ikke grave to huller i haven, da en bundfældningstank på 2,3 m3 er integreret i anlægget på forhånd. Det betyder langt mindre gravearbejde, samt kun et låg i græsoverfladen. Biokube Venus Kombi kommer med et låg i grønt naturgranulat, som falder naturligt ind i tærrenhøjde. Anlægget tåler en belastning på op til 200 kg og kan derfor håndtere vægten af ​​en almindelig have traktor.
Teknologien placeres i et elegant grønt teknikskab, der kan placeres op til fem meter fra anlægget (eller op til ti meter væk, denne løsning kan købes som en mulighed), hvilket også bidrager til en fleksibel placering.

 

Højde

202cm

Diameter

205cm / 123cm

Vægt

395kg

Kapacitet PE

2-10

Yderligere information

Selvom der ikke ledes vand til anlægget i seks måneder, fungere renseprocessen stadig optimalt. Indbygget som standard er BioKube patenterede sommerhuscertificering, hvilket gør dette muligt.
Anlægget bruger kun 400 kWh / år og kan med Biokube FamilyMatch skrues helt ned til 250 kWh / år, hvis husstanden består af under 5 personer.

Datablad

Faktablad 5PE
Faktablad 10PE
Installationsvejledning 5 PE
Installationsvejledning 10 PE
CE
Ydeevnedeklaration

Scroll til toppen

Vi anvender cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies.